Kurs

Kom igång med Windows 10

Kursen är ett snabbt sätt att lära känna Windows 10!

Hand

Kursen består av fem delar

Kursen består av fem delar, i varje del ingår information via text, bild och film. Du får en kursdel per dag som levereras till dig via e-post. Första delen sänds till dig när din betalning registrerats. Betalar du med kontokort ska det maximalt ta ett par timmar innan du får den första kursdelen.

Kursinnehåll

  • Kursdel 1: Operativsystem och Windows 10.
  • Kursdel 2: Startmenyn och Skrivborden i Windows 10.
  • Kursdel 3: Använda appar och program samt installera och avinstallera.
  • Kursdel 4: Den digitala assistenten Cortana och webbläsaren Edge.
  • Kursdel 5: Molntjänsterna Office online och OneDrive samt backup av personliga filer.

Kursen tar ungefär två timmar att gå igenom uppdelat på 20-30 minuter per kursdel. Till kursen behöver du en e-postadress och tidigare erfarenhet av att använda dator med Windows. Du har tillgång till kursen i minst en månad efter det första kursbrevet skickats ut.
Just nu pågår utveckling av kursen om Windows 10. Du kommer få möjlighet att köpa kursen för endast 99 kronor! Återkom till denna sida eller prenumerera på det kostnadsfria nyhetsbrevet för mer information.

Böcker i dator

Aktuellt och miljövänligt läromedel via e-post

Funderar du på att köpa en bok om Windows 10?
En tryckt bok som förmedlar information utanför datorn är dyrare att köpa än denna kurs. En bok blir snabbt inaktuell, speciellt inom dataområdet, och du kan inte se läromedelsfilm i den. I kursen från windows10kurs.se får du alltid den senaste informationen och du har möjlighet att ge synpunkter, ställa frågor och få svar direkt från kursutvecklaren. Transporten av kursen till dig sker via e-post utan några miljöovänliga avgaser och träden bevaras. Modernt och miljövänligt är en bra kombination. Och du behöver inte bo i en storstad som Stockholm, Göteborg eller Malmö för att delta i en platsoberoende kurs.

Fredrik Pedersen-Dambo

Fredrik Pedersen-Dambo, IT-pedagog

Jag som utvecklat kursen och denna webbplats heter Fredrik Pedersen-Dambo och har många års erfarenhet av IT-pedagogik och kursutveckling. Jag kan erbjuda skräddarsydda kurser och föreläsningar via internet eller i lokal. Du kan läsa mer om mig på mitt företags hemsida: www.eduflex.se.

Kontakta mig gärna om du har frågor om kursen via e-post (helst) fredrik.pedersen.dambo@eduflex.se eller telefon 070-745 80 50.